Biografie

BIOGRAFIE

Het ontstaan van Partydisco P&P


Peter en Patrick draaide soms, apart van elkaar, wel eens een plaatje voor vrienden en kennissen, maar het idee van een Partydisco werd pas geboren in 2012.


Bij toeval draaiden ze samen op een 80's en 90's party die georganiseerd werd door Partycentrum de Fuik. De sfeer was goed en er was ook die welbekende klik in de diverse soorten muziek bij beide heren.


Toen ze hierna gevraagd werden om te komen draaien op een bruiloft van vrienden is het balletje gaan rollen en werden de idee├źn geboren om een Partydisco te gaan beginnen. De naam was zo verzonnen, P&P moest het worden.


Inmiddels kun je niet meer om Partydisco P&P heen en draaien ze met Carnaval, op de Zwaluwse Havenfeesten, Koningnacht, een bruiloft of personeelsfeest, een verjaardag of zomaar, of het nu aan land is of op het water, als je een feestje wilt organiseren, niets is ons te gek. Als wij onze spullen kunnen wegzetten, en we hebben stroom, dan maken wij er samen met u een feestje van.Om ons te boeken kunt u contact opnemen met

P(eter)   06-28840681

P(atrick) 06-18436267.